Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen van CICAR

Zoek en vergelijk de prijzen van huurauto's van CICAR op autospanje.nl. De beste huurprijs voor familie-, luxe- en economische auto's. Autoverhuur in steden als Sevilla, Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia. De prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en toeslagen. Ons doel is om u te helpen bij het vinden van een goedkope huurauto bij CICAR in Spanje.

Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders

Goedkoop auto huren van CICAR in Spanje

Hoe te zoeken op Autospanje.nl!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit in Spanje, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk veel autoverhuurbedrijven en bespaar geld
  • We vergelijken 51 autoverhuurders in Spanje.
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten. Huur All-inclusive van CICAR.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt van CICAR.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24-48 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief luxe auto's, van verhuur, minibussen, bestelwagen en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd.

Landen waar het bedrijf actief is

Huur een auto of bestelwagen goedkoop van CICAR in Spanje - Zoek, vergelijk en bespaar geld

Zoek en kies de beste optie. Op onze website kunt u prijzen van huurauto’s van CICAR vergelijken in Spanje. Vind de beste prijzen voor huurauto’s online.

Zoek en boek een goedkope auto in dorpen en steden zoals Córdoba, Barcelona, Madrid, Valencia, Alicante, Sevilla, Málaga, Zaragoza, Bilbao, Murcia, Las Palmas de Gran Canaria, Palma de Mallorca en in regio’s zoals Galicië, Andalusië, Catalonië, Castilië en León, Valencia, Baskenland, Madrid. Makkelijk en veilig online een huurauto boeken. Autospanje.nl kan huurauto’s van CICAR aanbieden vanuit ferryterminals, reiscentra en luchthavens zoals de Luchthaven Zaragoza, Luchthaven Murcia-Corvera, Luchthaven Valencia, Luchthaven Madrid-Barajas, Luchthaven Barcelona-El Prat, Luchthaven Gran Canaria, Luchthaven Málaga-Costa del Sol, Luchthaven Sevilla-San Pablo. Zoek naar goedkope huurauto’s op eilandgroepen zoals Canarische Eilanden, Balearen en eilanden zoals Tenerife, Minorca, Fuerteventura, Ibiza, Majorca, Lanzarote, Gran Canaria. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, dat wil zeggen geen verborgen kosten, wel gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u de auto zou ophalen. Als u van plan bent om de auto via een overzetboot naar andere eilanden te brengen, kijk dan zeker de voorwaarden na tijdens het boeken. Er zijn beperkingen.

CICAR informatie in Spanje

Als u op zoek bent naar een huurauto, wat is het beste: een groot of een klein lokaal bedrijf? Betaling kan met creditcards van VISA, VISA electron en Debit, MasterCard en Maestro. Veilige en versleutelde betaling met Trustware en Digicert. Betaal in de lokale valuta of met Pound (GBP), Euro (EUR) of Dollar (USD) etc. CICAR is een kleiner en lokaal autoverhuurbedrijf dat alleen in één land opereert. CICAR is ook actief in de volgende landen / land Spanje. We hebben zeer goede prijzen voor autoverhuur en u kunt hier ook recensies terugvinden. Boek snel en moeiteloos. Goede prijzen en u kunt uw boeking op elk gewenst moment kosteloos wijzigen.

CICAR – Verzekerings- en huurvoorwaarden

Met CICAR in Spanje is schadedekking (Traffic and Collision Damage Reduction) inbegrepen in de huurprijs. Dit betekent dat u wordt beschermd als de auto wordt beschadigd. De auto die u bestuurt is beschermd, de verzekering heeft echter franchise en in de meeste gevallen zijn er zaken die niet worden gedekt door de verzekering. Onderdelen zoals windschermen, banden, chassis, vervangsleutels en sleepkosten worden meestal niet gedekt door deze verzekering. Lees dit na het maken van uw boeking na op uw voucher. Lees meer in de algemeneen voorwaarden wanneer u zoekt naar een auto. Hoe moet u wachten bij het Huurauto centrum, return-desk, servicedesk, autoverhuurcentrum van CICAR? Tijdens het hoogseizoen en op grote luchthavens zoals Luchthaven Gran Canaria, Luchthaven Valencia, Luchthaven Madrid-Barajas, Luchthaven Barcelona-El Prat, Luchthaven Sevilla-San Pablo kunnen wachttijden langer zijn. We schatten dat het risico op lange wachttijden groot is. De grootte van de waarborg kan verschillend zijn tussen verschillende groepen auto’s zoals Suv, luxury, luxe, sportwagen, moped, bromfiets, economy, premium, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, compact, fullsize, middenklasse, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, mini, miniauto, cabriolet, convertible, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, minivan, busje, estate, grote middenklasse, intermediate, stationcar, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, standaard bij CICAR. Lees meer over de voorwaarden hier: Veelgestelde vragen. U kan ook alle informatie vinden wanneer u zoekt in het gedeelte: Belangrijke informatie.

Cijfers, ervaringen en beoordelingen

Wat denken andere mensen over CICAR? Onderstaande informatie is verkregen van klanten die een auto bij het bedrijf hebben gehuurd.