Autoverhuur verzekering in Spanje

Wij bezitten zelf geen auto’s, we vergelijken alleen prijzen van verschillende bedrijven zoals: La Palma 24, Solmar, AutoReisen, Hertz, Autos Menorca, Drivalia, Budget, Atesa, TopCar, Dollar, Thrifty, Enterprise, Surprice, Sixt, Goldcar, Flizzr, Owners Cars, Centauro, Autos Valls, Autoclick, Dickmanns, Malco Rent a Car, Faycan, Autos Aguirre, Record, ClickRent, OK Rent a Car, Firefly, King rent, Avis, Class Rent a Car, Keddy By Europcar, Delpaso, Marbesol, Orlando, Nomadcar, InterRent, Cooltra Scooter, Maggiore, Alamo, Europcar, Hiper Rent a car, Hertz Dream Collection, National, Canarias.com, CICAR, Rhodium, Orcar Canarias en Niza etc. in Spanje. Wanneer u een auto bij een bedrijf hebt gehuurd, haalt u deze bij dat bedrijf op.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In de meeste gevallen is de huurprijs inclusief Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), aansprakelijkheidsbescherming voor derden, belastingen, luchthaventoeslagen, vrije kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Waar kan ik een autoverzekering afsluiten?

We raden aan om de schadeverzekering op het moment van de reservering aan te schaffen (AXA Assistance). Onze verzekeringspartners bieden een volledig schadeverzekeringspakket aan dat tot 50% goedkoper is dan wat u zou betalen aan de balie van de verhuurder. De verzekeringskosten en -voorwaarden worden weergegeven op het moment van de boeking.

Wat dekt de autohuurverzekering?

In de meeste gevallen dekt het schadeverzekeringspakket:
• Eigen Risico autohuur
• Onopzettelijke schade aan ramen, banden, chassis en dak
• Verlies of beschadiging van de huurautosleutel (s)
• Verlies van persoonlijke bezittingen.
Verdere informatie, evenals de exacte kosten die gedekt worden, zijn te vinden in de Algemene Voorwaarden van de schadeverzekering op het moment van de boeking. Houd er rekening mee dat, ongeacht uw verzekering, de autoverhuurder de surplus op uw creditcard als aanbetaling zal blokkeren. Als u het voertuig onbeschadigd terugbrengt, wordt de surplus onmiddellijk vrijgegeven. In het onfortuinlijke geval dat de auto tijdens de huur beschadigd raakt, zal de agent de aanbetaling bijhouden om de kosten te dekken. Als u ons verzekeringsproduct hebt gekocht, krijgt u het teveel betaalde bedrag vergoed door de autoverhuurder. Zorg ervoor dat u voldoende geld op uw kredietkaart heeft bij het ophalen van de auto, om de borg te betalen. Deze borg of de surplus, kan variëren afhankelijk van de huurvoorwaarden maar wordt duidelijk vermeld in uw huurvoucher.

Hoe kan ik een verzekeringsclaim indienen?

Alle claims moeten rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij worden ingediend. Contactgegevens en informatie over het indienen van een claim vindt u in uw verzekeringsdocumenten.