6 dingen die je moet doen als je Arrecife bezoekt

ArrecifeArrecife is een kleine stad in Lanzarote, Spanje. Het meest belangrijke is dat de meerderheid van de populatie van Lanzarote daar woont. Je vindt hier verschillende dingen om te doen, zoals het bezoeken van kunstmuziek en struinen over de lokale markten.

De Arrecife verkennen

Arrecife is een kleine stad waar je gemakkelijk rond kunt lopen om verschillende dingen te ontdekken. Als je een makkelijke ervaring wil hebben: huur dan een auto. Je vindt snel een goedkoop verhuurbedrijf. Met autoverhuur vind je snel de beste huurauto’s zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.

De beste dingen om te doen in Arrecife

Wil je weten wat de meest verbazingwekkende dingen zijn die je in Arrecife moet doen? Hier zijn de beste dingen voor je om in dit verband te overwegen:

Breng wat tijd door op de ambachtelijke markt in Arrecife

De handwerkmarkt wordt elke zaterdag gehouden in Arrecife, waar u alles kunt kopen, van souvenirs tot lokaal voedsel. Ook al is het relatief een kleine markt. Je kunt hier echter met gemak een heleboel dingen vinden om te zien en te kopen.

Bezoek Playa del Reducto

Welnu, dit is het belangrijkste strand van Arrecife met kalm water, veel palmbomen en goudkleurig zand. Het strand is de beste plek om te zwemmen in Arrecife. Hier kun je gemakkelijk jouw dag doorbrengen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de omgeving.

Ontdek Castillo de San José

Dit prachtige fort werd in de jaren 1770 gebouwd in opdracht van Carlos III. Oorspronkelijk werd het gebouwd om Arrecife bescherming te bieden tegen piraten. Het diende echter ook als een openbaar werkproject om mensen in Arrecife werk te geven. Het is omdat uitbarstingen van de 18e eeuw Lanzarote verwoestten die armoede en hongersnood naar het eiland brachten.

Als je dit kasteel bezoekt heb je ook een verreikend uitzicht op de haven en oceaan.

Bekijk spectaculaire schilderijen in Arrecife

Agustín De La Hoz Culture House is een gebouw met een 19e-eeuwse structuur. Het is nu een lucratief cultureel centrum geworden. Er zijn meer dan 300 schilderijen te zien die van verschillende Spaanse kunstenaars zijn. Je kunt er zelfs de tentoonstellingsruimten verkennen om meer te ontdekken.

Geniet van berenproeverijen in Cerveza de Lanzarote NAO

Deze kleine brouwerij herbergt een verbazingwekkende reeks authentieke bieren in Arrecife. Deze zijn gemaakt van mout, hop en verschillende andere unieke ingrediënten die afkomstig zijn van de Canarische Eilanden. De brouwerij is gevestigd in een voormalig pakhuis. Het belangrijkste is dat de locatie verschillende dingen biedt om van te genieten, variërend van bierproeverijen, lokale gerechten en rondleidingen.

Bezoek Kasteel van Saint Gabriel

Dit kasteel was oorspronkelijk een houten fort, maar werd later omgebouwd tot een stenen kasteel nadat het door piraten was verbrand. Het kasteel is gelegen op het eiland van de Engelsen. Door hier te zijn, kan je genieten van een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het is omgeven door kalm en ondiep water dat hier een aangename sfeer creëert. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Historisch Museum in het kasteel.

Al met al heeft Arrecife zijn bezoekers veel te bieden. Je moet deze stad dus op je bucketlist blijven bezoeken als je Spanje bezoekt.