Feiten en informatie over Spanje

Autoverhuur waarbij elke kost is inbegrepen, geen verborgen kosten en gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u geacht wordt de auto op te halen. Een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autospanje.nl kan huurauto’s in steden, veerbootterminals, reiscentra en luchthavens aanbieden in Spanje.

Op onze website kunt u prijzen vergelijken van huurauto’s en autoverhuur van verschillende bedrijven in alle steden in Spanje. Vind online de beste prijzen voor huurauto’s. Zoek en boek een goedkope auto in steden zoals Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Alicante, Córdoba, Valladolid. We lijsten alleen de prijzen op van huurauto’s bij bedrijven die veilig en kwaliteitsvol zijn, zodat er geen problemen zullen zijn bij uw aankomst.

Spanje informatie

Spanje heeft ongeveer 46 506 000 inwoners en bevindt zich in Europa. De hoofdstad is Madrid waar ongeveer 3 255 900 mensen wonen. Totale oppervlakte 504 782 km². Het 6de grootste land als het gaat om inwoners en de 4de grootste qua oppervlakte in Europa. De grootste regio’s / staten / provincies zijn Andalusië, Catalonië, Comunidad de Madrid, Comunitat Valenciana, Galicië, Castilië en León, Euskal Autonomia Erkidegoa, Canarische Eilanden en Castilië-La Mancha uit een totaal van negentien. Spanje is het 28de grootste land als het gaat om inwoners en ook het 53de grootste landoppervlak ter wereld. Alternatieve namen zijn Espagne, Estado Español, Kingdom of Spain, Spanish State, Spanien, La piel de toro, Reino de España, Hispania, Spain, España, Espanha, la Madre Patria, Spagna. +34 is de landscode om te gebruiken om naar het land te bellen. Suggesties voor plaatsen, bezienswaardigheden, musea die een bezoek waard kunnen zijn tijdens uw reis naar Spanje. Het weer en kaarten van het land, steden etc. Pico de Teide (3718 m), Mulhacén (3479 m), Aneto (3404 m), Veleta (3394 m) en Monte Perdido (3355 m) zijn de top vijf van de hoogste bergen van het land. .es is een standaard domeinextensie van websites. Vaakgebruikte talen zijn b.v. Catalaans, Spanish, Galician, Basque, Occitan (post 1500). Om aankopen te doen wordt de valuta Euro (EUR) gebruikt. Andorra, Portugal, Gibraltar, Frankrijk, Marokko zijn buurlanden. Is het inbegrepen in de prijs om de nationale grenzen te overschrijden? Gewoonlijk niet. Het autoverhuurbedrijf kan een vergoeding vragen om de nationale grenzen over te steken naar Andorra, Portugal, Gibraltar, Frankrijk, Marokko. Alle extra kosten worden direct aan de huurbalie betaald in de lokale munteenheid, Euro (EUR). In de huurvoorwaarden en tijdens de boeking staat aangegeven of het toegestaan is om de landsgrenzen over te steken en naar welke landen. De vijf grootste gemeenschappen zijn Madrid (ca 3255900 inw), Barcelona (ca 1621500 inw), Valencia (ca 814200 inw), Sevilla (ca 703200 inw), Zaragoza (ca 674300 inw).

Waarop u moet letten bij het zoeken naar huurauto’s in Spanje?

Hoe vindt u de goedkoopste huurauto in Spanje? Boek uw auto online, het is goedkoper, gemakkelijker en bespaart tijd. Reserveer zo vroeg mogelijk, het wordt duurder naarmate u dichter bij uw reis bent. Boek voordat u vertrekt, vooral als u uw auto ophaalt op een luchthaven, zoals Madrid–Torrejón Airport, Luchthaven Madrid-Barajas, Barcelona–El Prat Airport, Valencia Airport, Seville San Pablo Airport, Zaragoza Airport, Luchthaven Málaga en Palma de Mallorca Airport. Als u bij ons zoekt, zal u de beste prijzen vinden. Om de beste prijs voor een auto te vinden, vergelijkt autospanje.nl onder andere de volgende bedrijven; Dollar, Hertz, CICAR, Delpaso, Owners Cars, InterRent, Marbesol, Orcar Canarias, Firefly, Enterprise, Flizzr, Solmar, Class Rent a Car, OK Rent a Car, Sixt, Keddy By Europcar, Autoclick, Alamo, Hiper Rent a car, Maggiore, Thrifty, Autos Aguirre, ClickRent, La Palma 24, AutoReisen, Dickmanns, Goldcar, Malco Rent a Car, Autos Valls, Orlando, National, Centauro, Europcar, Autos Menorca, Record, Niza, TopCar, Nomadcar, King rent, Atesa, Surprice, Cooltra Scooter, Drivalia, Budget, Avis, Faycan, Canarias.com, Hertz Dream Collection, Rhodium in Spanje.

Verkeersr- en parkeerregels

Het huren en besturen van een auto is meestal eenvoudig en moeiteloos, maar zoals in alle landen zijn er veel verkeersregels in Spanje die u moet volgen. Als u grote steden zoals Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Alicante, Córdoba, Valladolid gaat bezoeken, bereid u dan voor op veel verkeer, vooral tijdens het spitsuur. Het kan ook soms moeilijk zijn om een ​​parkeerplaats te vinden. Probeer voordat u vertrekt de meest voorkomende parkeer- en verkeersregels te onthouden om ervoor te zorgen dat uw autorit veilig is en om problemen met de politie te voorkomen.