6 dingen om te doen in Maspalomas – Dit mag je niet missen

Maspalomas is de belangrijkste stad van Gran Canaria. De stad ligt in het zuiden. Het is de meest populaire plek voor hotels en resorts. Het is een geweldige stad om te overwegen. Maspalomas heeft iedereen veel te bieden.

De beste dingen te doen in Maspalomas

Dit zijn een aantal dingen die je in Maspalomas kunt doen om een leuke tijd te hebben. Hier gaan we:

Bezoek de duinen van MaspalomasBezoek de duinen van Maspalomas

Telkens wanneer we denken aan een bezoek aan Maspalomas, zijn het eerste dat in je opkomt die prachtige duinen van Maspalomas die je het gevoel kunnen geven dat je midden in een woestijn bent. Ook al kun je de duinen van Maspalomas al van ver bewonderen, maar het verkennen van de omgeving is het overwegen waard. Dat komt vooral omdat het verbazingwekkend mooi is.

Ga naar de vuurtoren van Maspalomas

Een bezoek aan de vuurtoren van Maspalomas kan vooral ’s avonds een heerlijke ervaring zijn. Het is omdat je ’s avonds gemakkelijk over het strand kunt wandelen terwijl je de prachtige zonsondergang bewondert. Het belangrijkste is dat de vuurtoren zelf erg indrukwekkend is. Sterker nog, er zijn verschillende cafés, winkels en restaurants om een ​​drankje te drinken terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Breng wat quality time door op het strand van Maspalomas

Het strand van Maspalomas is een van de beroemdste stranden van de stad. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van de schoonheid en het comfort van het strand door te betalen voor parasols en ligbedden. Als je echter naar het strand gaat om te genieten, pas dan op, want soms kunnen de golven hoog zijn.

Themapark Holiday World

Dit is een van de beroemdste amusements- en themaparken van Gran Canaria om te bezoeken in Maspalomas. Hier kunt u genieten van een verbazingwekkend scala aan mogelijkheden in de open lucht en deel uitmaken van de grootste kermis van het Gran Canarische eiland. Een geweldige dag in themapark Holiday World doorbrengen moet dus op je bucketlist staan.

Geniet van windsurfen

Maspalomas is een van de beste windsurfbestemmingen ter wereld. Het is omdat de stad geweldige windsurfmogelijkheden biedt voor haar bezoekers met warm water en lucht, samen met handelslucht die zeer geschikt is voor windsurfen. Hier vind je verschillende bestemmingen om te windsurfen en met gemak plezier te hebben.

Bezoek Yumbo Center

Deze plek is het nachtleven en het epische centrum van plezier in Maspalomas. De plaats werd geopend in oktober 1982. Sinds de opening is het het populairste winkelcentrum van Gran Canaria geworden. Het complex omvat meer dan 200 bedrijven, groenvoorzieningen en een park, samen met het centrale plein waar alle feesten en evenementen plaatsvinden.

Auto huren en rijden in Spanje

Een auto huren is de handigste manier om door Spanje te dwalen. Sterker nog, autorijden in Spanje is niet moeilijk. Dus als je voldoet aan de rij-eisen in Spanje, kun je een goedkope auto huren.

Om een ​​keuze te maken uit beschikbare autoverhuurbedrijven, moet je de beschikbare autoverhuurdiensten in Spanje vergelijken. Het is omdat je met autoverhuurvergelijking betere opties voor huurauto’s kunt vinden.