Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Luchthaven Minorca

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Minorca

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Luchthaven Minorca

Vergelijk prijzen van huurauto’s in de Luchthaven Minorca (Menorca Airport, Aeropuerto de Menorca - Mahón, Internationaal, Vliegveld), IATA: MAH, ICAO: LEMH in Spanje met online boeking. Via onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudige stappen. Ter plaatse zijn er autoverhuurbedrijven zoals Dollar, Enterprise, Avis, Thrifty, Surprice, National, Goldcar, InterRent, Hertz, Flizzr, Europcar, Keddy By Europcar, Firefly, Rhodium, Alamo, Budget, Sixt, enz. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventaksen, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale taksen en toeslagen. Laat autospanje.nl u helpen om huurauto’s online te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

No city FAQ!

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Luchthaven Minorca

Kan ik op de Luchthaven Minorca zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Minorca. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoeveel kost het om een auto te huren op Luchthaven Minorca?

Een auto huren op Luchthaven Minorca kost ongeveer € 27 per dag en meer, afhankelijk van het seizoen en aanbod. Soms kunt u afhankelijk van het seizoen een goedkopere huurauto vinden. In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Welke soorten auto's kan ik huren op Luchthaven Minorca?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals premium, mini, cargo van, fullsize, 9 zitplaatsen, middenklasse, moped, estate, economy, compact, luxe, grote vrachtwagen, 9 zitplaatsen, economy elite, 9-persoons minibus, exotische, 5-persoons minibus, hybride, standaard, vrachtauto, miniauto, 7 zitplaatsen, 7-persoons minibus, busje, mini elite, sportwagen, luxury elite, intermediate, kleine middelgrote vrachtwagen, vrachtwagen, compacte elite, suv, gezinsauto, intermediate elite, middenklasse elite, verhuiswagen, elektrische, convertible, fullsize, grote middenklasse, minivan, bromfiets, speciale auto, stationcar, cabriolet, luxury, medium suv, kleine suv op Luchthaven Minorca.

Welke zijn de goedkoopste autoverhuurbedrijven op Luchthaven Minorca?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autospanje.nl bij Autos Valls, Autos Menorca, Canarias.com, Orcar Canarias en TopCar.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Minorca?

Er zijn meer dan 26 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Minorca. Autoverhuurbedrijven zoals Owners Cars Puerto Mahón op Carrer de Luxemburg 18 Maó, Hertz Mahon op Poligono Industrial Poima Carrer de Bajolí 36, Enterprise Cerrado op Aeropuerto de Carretera de Sant Climent, Hertz op Airport Maó, Alamo Cerrado op Aeropuerto de Mahon Maó, Ownerscars op Carrer Ditàlia 23 25 Maó, Hyperrentacar op Carrer Dartrutx 19 Maó, Valls Autos Valls op Carrer de Bajolí 68 Maó, Owners Cars op Carretera de Sant Climent S N Maó, OK op Polígono Poima Calle Austria 12 Maó, Owners Cars op Avinguda Deuropa 9 Maó, Sixt op Calle Curniola N 14 B Pol Ind Mahon Poima Maó, National Cerrado op Aeropuerto de Maó, Goldcar op Avinguda Deuropa 5 Maó, Thrifty op Ctra San Clemente S N Maó, Autos op Avinguda Deuropa 9 Maó, Europcar op Carretera de Sant Climent, Avis op Mah Carretera de Sant Climent, Hertz op Carretera de Sant Climent S N Maó, Sixt op Carretera de Sant Climent S N Maó, Interrent op Carretera de Sant Climent, Firefly op Carrer Dartrutx 21 Maó, Budget op Carretera San Clemente, Autos Valls op Carrer de Bajolí 68 Maó.

Zijn er extra kosten voor het terugbrengen van de wagen naar een andere lcoatie?

Ja, in de meeste gevallen zal de autoverhuurder extra kosten in rekening brengen indien je de auto wenst terug te brengen naar een andere locatie. We zullen duidelijk vermelden of de eenrichtingsverhuur kost is inbegrepen in de huurprijs of welke extra kosten er kunnen bijkomen tijdens het boeken.

Goedkoopste autoverhuur op Luchthaven Menorca Mahón Maó - Vergelijk autohuur all-inclusive prijzen

Auto huren & autoverhuur Luchthaven MinorcaMenorca Airport, gelegen op het eiland Menorca. Het is een klein maar mooi vliegveld gelegen op het Spaanse eiland. U vindt de luchthaven op een paar kilometer van het stadscentrum van Menorca. Om van het vliegveld naar het centrum te komen, kun je ter plaatse of vooraf een auto huren via deze website. De verhuurkantoren bevinden zich op de niveaus 0 en 1 van de passagiersterminal. In de aankomsthal vindt u informatiekantoren voor bedrijven die zich op de luchthaven bevinden.

De autoverhuurkantoren bevinden zich naast de bagagecarrousels op niveau 0 van het bagageafhaalgebied. SIXT, Europcar, Hertz, Thrifty, Avis, Budget, Alamo, Enterprise en National behoren tot de bekende verhuurbedrijven die autoverhuur aanbieden aan passagiers. De kantoren zijn geopend van 07.00 uur tot 24.00 uur. Vooraf bestellen is mogelijk via ons online boekingssysteem.

Autospanje.nl somt prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er zich geen problemen voordoen wanneer u uw auto wil ophalen. De naam van het vliegveld is IATA: MAH en ICAO: LEMH. Groot en veilig of klein en goedkoop? Het loont om te vergelijken alvorens te boeken. Hier kan u huurauto’s en autohuur van diverse bedrijven in de Luchthaven Minorca in -, Spanje vergelijken. De buurten het dichtstbij zijn Sant Lluís 4 km, Maó 5 km, Es Castell 6 km, Alaior 10 km, Ciutadella 36 km en Cala Rajada 67 km.

Wij hebben eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Zoek naar huurauto’s die u kan ophalen op de Luchthaven Menorca Mahón Maó. In het zoekveld kan u zoeken naar de locatie die u wenst en kan u kiezen uit de lijst. Autoverhuur, waarbij elke vergoeding inbegrepen is, er geen verborgen kosten en zijn u gratis kan annuleren/aanpassen tot 24 uur voor u de auto dient op te halen. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land. Suv, intermediate, stationcar, moped, bromfiets, mini, miniauto, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, luxury, luxe, sportwagen, standaard, minivan, busje, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, fullsize, middenklasse, premium, cabriolet, convertible, compact, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, estate, grote middenklasse, economy, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autospanje.nl prijzen voor vergelijkt. Wij bij autospanje.nl vergelijken deze bedrijven in Spanje, National Cerrado op Aeropuerto de Maó, Autos Valls op Carrer de Bajolí 68 Maó, Owners Cars op Carretera de Sant Climent S N Maó, Budget op Carretera San Clemente, Goldcar op Avinguda Deuropa 5 Maó, Alamo Cerrado op Aeropuerto de Mahon Maó, Hertz Mahon op Poligono Industrial Poima Carrer de Bajolí 36, Owners Cars Puerto Mahón op Carrer de Luxemburg 18 Maó, Hertz op Carretera de Sant Climent S N Maó, Hertz op Airport Maó, Thrifty op Ctra San Clemente S N Maó, Sixt op Carretera de Sant Climent S N Maó, Enterprise Cerrado op Aeropuerto de Carretera de Sant Climent, Europcar op Carretera de Sant Climent, Avis op Mah Carretera de Sant Climent, Owners Cars op Avinguda Deuropa 9 Maó, Firefly op Carrer Dartrutx 21 Maó, Interrent op Carretera de Sant Climent.

Feiten en data over de Luchthaven Minorca (Luchthaven Menorca Mahón Maó). Er is slechts één terminal op de luchthaven. De luchthaven is vier verdiepingen. De incheckkantoren bevinden zich op de eerste verdieping (Planta 1), de Vertrekhal bevindt zich op de tweede verdieping (Planta 2) en de VIP Lounge bevindt zich op de derde verdieping (Planta 3). Naar de luchthaven van Menorca kun je reizen met de volgende luchtvaartmaatschappijen: Iberia Air Europa, TUI Airways, Thomas Cook Airlines en Vueling. Barcelona, ​​El Prat, Gatwick, Palma de Mallorca, Menorca, Barajas en Manchester zijn de belangrijkste bestemmingen voor het luchtverkeer. De luchthaven is sinds 1969 in gebruik en de terminal is in 2008 gerestaureerd. Er is maar één terminal, maar dat is meer dan genoeg om u een aangenaam verblijf te bezorgen. De luchthaven van Menorca heeft een belastingvrije zone met alle noodzakelijke winkels, apotheken en post- en bankdiensten voor alle reizigers. En natuurlijk heeft het een autoverhuurzone, waar veel bedrijven veel auto’s te bieden hebben.

Het vliegveld ligt in de gemeente Illes Balears, in de Balearic Islands regio, in Spanje. Andere namen kunnen de Menorca Airport, Aeroport de Menorca – Maó, Aeropuerto de Menorca – Mahón, Luchthaven Menorca Mahón Maó, Aeropuerto de Menorca, Mahón Airport, Minorca Airport, Internationaal zijn. Manacor 92 km (ca 40500 inw), Ciutadella 36 km (ca 29200 inw), Maó 5 km (ca 29100 inw), Alcúdia 94 km (ca 19100 inw), Son Servera 78 km (ca 12200 inw) en Capdepera 69 km (ca 11900 inw) zijn grote steden en gemeentes in de buurt. Het vliegveld ligt 298 voet/91 meter boven de zeespiegel. U zal accurate informatie vinden over waar de auto opgehaald/afgezet moet worden op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. ophaalt. Als u plant om te vliegen of zal vliegen naar of van de Luchthaven Menorca Mahón Maó, zal u informatie over de luchthaven, kaarten, contactinformatie en het weer hier vinden. Rural Biniarroca, Matxani Gran, Hotel Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa En Son Tretze zijn enkele hotels en jeugdhostels dicht bij de luchthaven. Als u een plek nodig hebt om te overnachten: ze zijn allemaal gelegen op maximaal 3 km afstand. Ter plaatse zijn er ook autoverhuurbedrijven zoals OK op Polígono Poima Calle Austria 12 Maó, Okrentacar op Carrer DÀustria 11 Maó, Autos Valls Canutells op Urbanitzacio Canutells, Sixt op Calle Curniola N 14 B Pol Ind Mahon Poima Maó, Valls Autos Valls op Carrer de Bajolí 68 Maó, Hyperrentacar op Carrer Dartrutx 19 Maó, Autos op Avinguda Deuropa 9 Maó, Ownerscars op Carrer Ditàlia 23 25 Maó.

Bus, parkeren en taxi

Als je hebt besloten om met de bus te reizen, verbindt bus 10 de luchthaven met Mahon, de hoofdstad van het eiland, waar hij aankomt bij het busstation, vanwaar je overal op het eiland kunt reizen. Van 1 juni tot 30 september rijdt de bus van 5.55 tot 23.25 uur vanaf de luchthaven van Mahon. En van 5.45 tot 23.15 uur van de hoofdstad van Menorca naar de luchthaven (elk half uur). Van 1 oktober tot 30 mei kun je tussen 5.55 en 20.55 uur naar Mahon en tussen 5.45 en 20.45 uur weer terug. (elk uur).

Een taxirit kost u veel meer, en de prijs kan variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag. De minimumkosten van de reis zullen in het weekend, op feestdagen en ’s nachts iets stijgen.

Er is een parkeerplaats voor de luchthaven die plaats biedt aan honderden auto’s.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Menorca Mahón Maó (MAH), Spanje

Om de beste prijzen te vinden, vergelijk de volgende bedrijven Delpaso, Orcar Canarias, Dickmanns, Faycan, Thrifty, Owners Cars, Nomadcar, Marbesol, Enterprise, Canarias.com, Avis, Goldcar, Hiper Rent a car, Surprice, Niza, Drivalia, InterRent, King Rent, Cooltra Scooter, Sixt, Atesa, Dollar, Hertz Dream Collection, Rhodium, Solmar, ClickRent, Autoclick, Autos Valls, Key and Go, Record, TopCar, Maggiore, Centauro, Malco Rent a Car, Orlando, National, Keddy By Europcar, AutoReisen, Firefly, CICAR, OK Rent a Car, Flizzr, Budget, Class Rent a Car, Autos Aguirre, Europcar, Alamo, La Palma 24, Wiber, Autos Menorca en Hertz bij autospanje.nl in Spanje.

Auto huren en huurauto Luchthaven Menorca Mahón Maó klant review, beoordelingen & ervaringen