Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Getxo

Vergelijk autoverhuurbedrijven Getxo

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Getxo

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Getxo, regio Basque Country, Spanje. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autospanje.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

No city FAQ!

Goedkoopste autoverhuur in Getxo - Vergelijk autohuurprijzen voordat u boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Getxo in Spanje. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s. Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations (Santurtzi, Sestao, Desertu-Barakaldo, Zangroiz, Zorrotza en Sondikako geltokia / Estación de Sondika) van Getxo, reiscentra en luchthavens zoals Bilbao Airport, Vitoria Airport en Santander Airport en havens / veerbootterminals zoals Bilboko Portua / Haven van Bilbao, Zierbenako portua / Haven van Zierbena, Haven van Santurtzi en Bilbao Port. We vergelijken deze bedrijven in deze stad of in Basque Country, National, Flizzr, Avis, Centauro, InterRent, King rent, Firefly, Sixt, Malco Rent a Car, Hertz, Solmar, Enterprise, La Palma 24, Thrifty, Cooltra Scooter, Rhodium, Dollar, Dickmanns, TopCar, Niza, Orcar Canarias, Europcar, Canarias.com, Goldcar, Class Rent a Car, Hiper Rent a car, Atesa, Autos Aguirre, Autos Valls, Delpaso, Budget, Autos Menorca, OK Rent a Car, ClickRent, Faycan, Keddy By Europcar, Surprice, Record, Hertz Dream Collection, Nomadcar, Drivalia, Autoclick, AutoReisen, CICAR, Alamo, Marbesol, Owners Cars, Maggiore, Orlando.

Getxo (Guecho) is een stad in de gemeente Biskaje, Basque Country regio, Spanje. 6de grootste stad / gemeente als het gaat om inwoners in de regio en de 115de grootste stad / gemeente in Spanje. De stad heeft ongeveer 80 800 (2015) inwoners. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Bergara, Azpeitia, Laredo, Arrigorriaga, Sopela, Andra Mari, Santa Ana, Leioa, Santsoena en Bareño. De stad ligt ongeveer 43 meter boven de zeespiegel. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Bilbao (ca 354900 inw), Vitoria-Gasteiz (ca 235700 inw) en Santander (ca 182700 inw). Of u nu voor een dag of voor een langere periode de stad Getxo bezoekt, er is genoeg te beleven. Lees hierover verder meer. Bidezabal Metrostation, Algorta Metrostation, Berango Metrostation, Aiboa Metrostation, Neguri Metrostation, Larrabasterra Metrostation, Gobela Metrostation en Areeta Metrostation zijn ondergrondse (metro) stations dichtbij. Termibus zijn busstations en haltes in de buurt Kom meer te weten over welke bedrijven er in het land zijn.

Blijft u lang in Getxo? Enkele suggesties en tips over musea, activiteiten, evenementen, attracties, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar de stad. Wilt u ontspannen en een strand vinden om te zwemmen en te zonnebaden? Atxabiribil, Arrietara, Playa Areeta, Gorrondatxa, Ereaga en Playa Getxo bevinden zich in de buurt. Als u een museum wilt bezoeken, kunt u kiezen uit Mendibile Jauregia, Toren Salazar en Museo Rialia, op loopafstand van het stadscentrum. Monument voor Evaristo Churruca en Beeld Al Minero zijn boeiende beelden en monumenten van beroemde personen en gebeurtenissen. Plaza dario Regoyos Enparantza, Plaza Andolin Eguskitza, Errekalde Plaza en Bide-Onera Plaza zijn opmerkelijke grote open ruimtes en pleinen die zich in de centrale delen van de stad bevinden.

Botanical Tuin bevinden zich op loopafstand als u een botanische tuin wilt bezichtigen en beleven. Wilt u de uitzichten zien? Uitzichtpunt San Juan Gaztelugatze zijn observatiepunten in de centrale delen van de stad. Fascinerende en prachtige planten, groene gebieden en parken die zich in de stad bevinden, zijn Benedicta, Ondejeda Park en Paseo Al Palacio. Real Sociedad de Golf de Neguri 2 km, Meaztegi Golf 9 km, Derio Golf 13 km, Palacio de Urgoiti 12 km en Club de Golf Artxanda 19 km zijn golfbanen in de omgeving. Wilt u golfen of bent u een golfreis aan het plannen? Parroquia Nuestra Señora de las Mercedes, Padres Trinitarios, Parochiekerk van San Ignacio de Loyola en San Juan Bautista zijn prachtige kathedralen en kerken in de buurt. Chalet San Martin, Artaza Paleis, Casa de los Chelines, Caserio Altzaga Palacio, Paleis van Lezama Leguizamon en Palacio San Joseren zijn boeiende, oudere, prachtige gebouwen zoals herenhuizen en paleizen in de buurt. In het stadscentrum zijn er nieuwe en oude interessante kastelen om te bezichtigen, zoals The Kasteel van Santa Ana en Castillo de (Kasteel) Butrón.

Bestemmingen in de buurt, Getxo

Huurauto en autoverhuur op luchthavens in de buurt: Autohuur Luchthaven Bilbao, Autoverhuurders Luchthaven Vitoria en Autoverhuurbedrijven Luchthaven Santander. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope autohuur Bilbao, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Vitoria-Gasteiz, Vergelijk autohuur San Sebastian, Barakaldo en Algorta.

Autoverhuurbedrijven in Getxo, Spanje

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick en King Rent zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica, Luchthaven Vitoria-Gasteiz Foronda en Luchthaven Seve Ballesteros-Santander Parayas. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Auto huren en huurauto Getxo klant review, beoordelingen & ervaringen