5 geweldige dingen te doen in Playa del Ingles

Playa del InglesMaspalomas ligt aan de zuidkust van de Canarische Eilanden. Playa de Inglés ligt daar. Dit is een strand en een resort. Het is een centrum voor attracties waar vele toeristen jaarlijks gebruik van maken. Het is één van de beste plekken voor bezoekers om te verblijven, vanwege de verschillende bars, restaurants en winkels.

Je kunt genieten van het beste nachtleven op deze locatie en bent ook dichtbij natuurlijke en schilderachtige landschappen. Als je handig wil reizen, huur dan een goedkope auto. De beste manier om goede autoverhuur te vinden is het vergelijken van verschillende verhuurbedrijven.

Top 6 dingen te doen in Playa del Inglés

Er zijn veel dingen te doen in Playa del Inglés. Het kan een leuk bezoek worden. De 6 leukste dingen worden hieronder weergegeven. Huurauto’s zijn erg handig voor toeristen.

1. Kamelen safari

Je kunt op kamelen safari gaan, een effectieve manier om de hele omgeving op je gemak te verkennen. Er worden dagelijks ritjes met groepen toeristen gegeven. Je kunt het met je familie en vrienden doen, voor kinderen is het ook veilig. Playa del Inglés staat bekend vanwege de kamelen safari. Ontdek de omgeving de hele dag door en geniet van de beste kamelen safari op deze locatie.

2. Reserva Natural Especial de las Dunas de Maspalomas

Dit zijn prachtige duinen die door veel toeristen bezocht worden. De duinen zijn adembenemend vanwege hun locatie en omgeving. Het is een grote omgeving die goed beschermd is. Het is dus ook veilig voor families. Er is ook een zoutwater lagoon die het aantrekkelijk maakt voor mensen.

3. Paseo Costa Canaria

Een groot gebied met een lang voetpad. De toeristen kunnen een lange wandeling maken en de schoonheid tussen Maspalomas en San Augustin ontdekken. Je kunt er ook veel historische plekken verkennen. Dit is de beste plek voor mensen die van geschiedenis en cultuur houden.

4. Templo Ecumenico El Salvador

Een prachtige kerk, beroemd vanwege de opbouw en het betoverende gebouw zelf. Ook bekend vanwege de religieuze evenementen die er plaatsvinden.

Veel toeristen bezoeken de kerk om de schoonheid te ontdekken en om religieuze verrijking te zoeken. Dit is een belangrijke plek voor de lokale bevolking. Het is ook een ontspannende pauze in een vredige, rustige omgeving. Je kunt een auto huren om makkelijk op de locatie te komen.

5. Multiacuatica

Als je van sport en watersport wil genieten, dan is dit de plek voor jou. Het is een sportcomplex die toegang biedt tot verschillende sporten. Als je op zoek bent naar avontuur tijdens je bezoek in Playa del Inglés, dan moet je hier zijn.

6. Gran Canaria vistocht

Je krijgt de kans om te vissen op open zee. Het kan heel ontspannend en leuk tegelijk zijn. Je kunt met je familie gaan vissen. Het resort organiseert deze tocht. Er zijn ook soortgelijke activiteiten te doen, zoals surfen en scuba duiken.

De top 6 dingen te doen in Playa del Inglés staan hierboven in details beschreven. Je kunt jouw bezoek leuker maken door al deze plekken te bezoeken en activiteiten te ondernemen. Je moet overwegen om een auto te huren als je binnen je budget wil blijven.